Innehåller annonslänk Promenerade förbi denna unga dam på lunchen som jobbade för fullt med att rensa ogräs. Hon är inne på sin fjärde arbetsvecka nu. Så stolt! De var fyra tjejer som jobbade första veckorna. Två har slutat nu men Hulda hon kämpar på och pratar redan om jobb nästa sommar. Idag fick jag äntligen till ett gympass. Inte tränat på ja 1.5 vecka ungefär då jag fick vätskebrist eller något virus, muskelvärk och yrsel. Så körde på total vila. Var skönt att vara tillbaka på gymmet minst sagt! Och på gymmet blev jag sugen på blåbärspaj : ) Slängde ihop en glutenfri och sockerfri variant för 5-6 personer. 500 g blåbär 2 msk potatismjölDeg: 3 dl glutenfria havregryn 125 g rumsvarmt smör 1 dl mandelmjöl 1 dl Nicks use like sugar Sätt ugnen på 200°C. Lägg blåbären i en pajform. Pudra över potatismjöl. Blanda runt med en sked. Deg: Smula havregrynen med händerna. Blanda havregrynen med smör, mandelmjöl och Nicks use like sugar. Fördela degen över blåbären. Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter eller tills ytan fått fin färg. Låt pajen svalna några minuter. Servera med vaniljglass, vaniljsås eller kvarg.