Att baka något enkelt, gott och nyttigt är ju inget jag ogillar så igår slängde jag ihop bananbröd. Så gott!2 ägg7 dl havregryn 1 tsk salt2 tsk bakpulver2 dl naturell yoghurt 2 bananerDekorering1 banan + solrosfrön Gör så här:1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Visa äggen pösiga i en bunke.3. Mixa havregrynen i en mixer så det blir ett fint mjöl4. Tillsätt ägg, havremjöl, salt, bakpulver och yoghurt. Rör om ordentligt till en kladdig deg.5. Mosa bananerna med en gaffel på en tallrik. Rör ner bananerna i degen. Blanda ordentligt.6. Lägg degen i en brödform klädd med bakplåtspapper. Dela bananen till dekoreringen längs med, i två delar. Lägg dem ovanpå degen. Toppa med solrosfrön7. Grädda brödet längst ner i ugnen i ca 40-45 min.8. Låt svalna i formen och lägg på en skärbräda. Servera och njut!