Jag delade med mig av detta recept förra året men tänkte att det är dags att göra det igen, för den är magiskt god. Jag ska göra i ordning en i veckan tänkte jag, chokladberoende som jag är : ) Ca 6 pers 200 g mörk choklad 1 dl grädde 1 dl osötad jordnötssmör 1 dl rostade, hackade hasselnötter 200 g cream cheese Dekoration: Valfria bär, nötter och du kan även ha kakao Gör så här: Koka upp grädden i en kastrull, dra den av värmen när det börjar att koka. Bryt ner chokladen och rör om till en smet. Rör ner jordnötssmör och nötterna så att det blir slätt. Häll ner chokladsmeten i en bakplåtpappersklädd form, gärna en sådan med kant som går att lyfta bort. Jag tog dock ett kakfat med kant vilket gick hur bra som helst. Bredden bör vara ca 18 cm i diameter. Ställ kallt i minst 30 minuter. Jag lät stå i 2 timmar. Dekorera sedan med cream cheese (tex. Philadelphia) och bär samt hasselnötter. Du kan också strö kakao över men jag tycker den är väldigt mäktig som den är så skippade det så det inte blir med kakaosmak. Klart! Servera till en klick kvarg eller grädde och jordgubbar.