Bilder från i somras... Bananpannkakor en favorit som fungerar som frukost, lunch eller kvällsmål. Jag är inte galet förtjust i banan men ibland funkar det och speciellt dessa goda pannkakor. Mosa en ekologisk banan, tillsätt två ägg och vispa/rör ihop till en smet. Sen brukar jag ha i havssalt både i smeten och på pannkakorna för lite sälta. Stek i smör eller olja, kokosolja brukar rekommenderas. Jag använde olivolja. Servera den med hallon & en stor klick kvarg. Jättegott med jordnnötssmör, jordgubbar, blåbär, grädde, choklad, kokosflingor eller vad man nu är sugen på. Anda nyttiga luncher som mättar och är enkla att göra är: - Tonfisksallad med ägg & avocado - Bönpasta med makrill eller valfri gryta/sås - Kycklingsallad - Småplock i form av rökt lax, skagenröra, ost, kalkon & en smoothie. Man tager vad man haver Kram/E