Det var många som ville veta våran matlista och jag ska säga att det är verkligen inga avancerade rätter. Vi käkar mest husmanskost helt enkelt. Vi försöker skriva matschema för 2 veckor i taget och storhandlar alltså varannan vecka. Vi försöker ha en matbudget på 7000:- men tycker den är svår att hålla. Kikar jag på Konsumentverkets rekommendationer bör vi nog öka den, speciellt eftersom jag äter mycket laktos & glutenfritt samt att vi köper en hel del ekologiskt & närproducerat samt mycket frukt & grönt vilket drar iväg en aning. Jag tror vi skulle behöva sätta av 8000:- för att känna att man inte alltid måste lägga till extra. Hur gör du? Veckans lista ser ur så här: Måndag: Pannkakor Tisdag: Fiskpanett eller lax & potatis Onsdag: Hemmagjord pyttipanna Torsdag: Tonfisksallad Fredag: Restaurang Lördag: Baka pizza Söndag: Köttfärsbiffar, potatis & gräddsås