Jag tror jag måste ta tag i min kost ganska rejält. Utesluta/dra ner på mejeriprodukter (hejhej fröken smoothie som älskar kvarg), laga mer mat även till lunch (hejhej fröken yoghurt med musli går ju snabbt och är himla gott!), och sen så äter jag oerhört enformigt. Helt enkelt för att jag inte tycker matlagning är så skoj. Men jag som är känslig mot många livsmedel måste ju anstränga mig för att få i mig bra saker. Så nu måste jag starta och det kommer ju verkligen inte bli lätt. Men bara att börja någonstans. Ska googla recept och handla hem det som behövs. Började dagen bra i alla fall. Bytte ut kvargen mot Havregurt och den är ju faktiskt helt ok. Sedan hällde jag i havtorn, gojibär, blåbär, hallon, jordgubbar, mango, bladspenat och jordnötssmör. Den blev faktiskt god! Ska testa mig fram till massa smarriga varianter. Älskar ju min kvargsmoothie men den får jag väl ta vid väl valda tillfällen framöver. Nu kör jag dock mjölkfritt i en månad. Har ni tips på bra frukostar utan mejeri- och gluten? Jag tänker mig liknande smoothie som ovan och så glutenfri havregrynsgröt. Det är ju en bra start. Kram/E