Igår bakade jag nyttiga brownies och de blev såå goda! Som en riktigt smarrig pralin! Jag hittade receptet här men tyckte inte riktigt det stämde med mängden ingredienser så ändrade lite. De fick 10 av 10 poäng här hemma!Ca 12 stIngredienser2 dl havregryn (vanliga eller glutenfria)20 kärnfria dadlar2 msk kakao1 näve nötter (jag använde hasselnötter)3 msk kokosoljaTopping100 g mörk choklad (jag använde mörk choklad med 85% kakao)FlingsaltGör så här:Mosa först dadlarna med gaffel. Grovhacka hasselnötterna. Rör sedan ihop alla ingredienser. Mixa dadlar, havregryn, kakao, nötter och kokosolja till en jämnt smet.Forma smeten till små brownies i valfri storlek.Ställ dessa i kylen i 30-60 minuter så de hinner bli kallaSmält chokladen och tillsätt ca 1 tsk kokosolja i den. Doppa alla brownies i chokladen och lägg på en bakplåtsklädd bricka eller tallrik. Toppa med flingsalt och ställ in i kylen tills chokladen stelnat. Ät och njut! Perfekt som fika, till julbordet eller helgsnacks.