Den här TikTok-trenden med wraps i alla dess former, som ska värmas i en smörgåsgrill, har ju barnen snappat upp. När vi åt tacos förra veckan skulle de grilla sin fyllda tortilla och jag och R bara skakade på huvudet men lät dem testa. Och som de åt, det var tydligen så mycket godare : ) Nåväl, vem är väl jag att inte ge det en chans. Vi testade en sötare variant som fika med inspo från Paula. - Libanesiskt bröd - Banan - Jorgubbar - Proteinella Gör ett snitt intill mitten och fördela sedan fyllningen på varje fjärdedel. Mycket Proteinella är gott : ) Vik ihop och värm i en smörgåsgrill. Vi har ett toastjärn. Ät & njut! Det blev en hit kan man säga så det är inte sista gången vi testar. Jag kan tänka mig att fylla brödet med sallad, kyckling, ost, tomat mm. Det måste bli jättegott! Får bli middag en dag : ) Kram/E