Nu är jag så less på magont och vet att det alltid blir värre när jag äter tex. bröd eller potatis. I det stora hela äter jag sällan det men under sommaren har det blivit lite för mycket. Pizza, potatis, smörgåsar, hamburgare osv. Någon gång ibland kan fungera, om jag är stenhård i övrigt. Men fuskar man en dag och sen dagen efter och så kanske efter nån dag igen så blir det kaos och senaste veckan har jag mått riktigt dåligt. Varit yr, matt, håglös, magont, svullen, illamående... Det svåraste att avstå av bröd, pasta, ris och potatis tycker jag är just bröd. Älskar ju en god macka :-) Men ska testa alternativ. Finns ju som tur är en hel del recept a la LCHF för just bröd och tex hembakad pizza. Och glutenfritt har jag testat ibland men alltså det är ju inte särskilt gott. Hittade dock ett riktigt rågbröd idag, torkat som fungerar perfekt som knäckemacka så hoppas magen pallar det. Jag äter inte enligt LCHF men plockar mycket därifrån, som fungerar för mig. Hellre mycket protein och fett än kolhydrater, det vet jag att jag mår bäst av eftersom jag inte verkar kunna bryta ner kolhydraterna så bra. Googlade fram detta recept på mandelbröd: 1 dl mandelmjöl 1 ägg nypa salt 25 g smält smör Vispa ägget och rör ihop allting. Lägg i en skål/tallrik med lite hög kant och in i micron på högsta effekt i 2 minuter. Låter ju busenkelt så hoppas det är gott också. Har ni testat?